Dragen #paoVoss

Denne helgen har vi i Dragen storkost oss på kick-off tur til Voss.

Vi reiste fra Bergen til Voss på fredag ettermiddag. Vel fremme ble korpset innlosjert i hyttene på Voss Resort. Hyttene hadde en fantastisk utsikt over dalen.

Så bar det rett på øvelse i lokalet vi hadde fått til disposisjon: varmestua i skibakken. Vi fant fort ut at vi ville trenge et annet øvingslokale dersom ørene våre skulle overleve helga. Vår lokale vossing, Julie på klarinett, hev seg rundt (ringte pappa), og fikset slik at vi fikk øve på Voss videregående skole. Dette fungerte utmerket!

Dag 2 startet med en skikkelig god frokost. Medlemmene fikk servert både bacon og egg, og det meste man kan ønske av pålegg og annet godt. Litt D-vitamin fikk medlemmene også, da kaffen ble servert ute i solveggen.

Etter frokost dro vi ned til skolen, hvor vi fortsatte å øve på repertoaret til BrassWind.

Til middag på lørdag fikk vi servert pizza, og etterpå bar det videre til varmestua hvor «teambuilding» sto på programmet. På forhånd hadde det vært mye hemmelighetskremmeri rundt dette punktet på planen, og derfor var vi svært spente på hva slags tull og tøys Arve og Per hadde funnet på.

Kreativiteten fikk blomstre da vi lagde heiarop basert på en melodi av en norsk komponist, og her var det mange morsomme løsninger på oppgaven. Kunnskap og bevegelighet ble satt på prøve i quiz. Rune ga hundre prosent, noe vi tipper resulterte i et par blåmerker… Vi konkurrerte i å bygge det høyeste og mest stabile marshmallows/spaghetti-tårnet. Noen lag klarte dette med glans, og måtte gi seg da tårnet så å si traff taket. Stemningen toppet seg da vi fikk se «reklamefilmene» til de andre lagene. Vi lo så tårene trillet! Kreativiteten, og ikke minst innsatsen var formidabel! Hvem kan vel glemme det legendariske pinneinnslaget til lag 1?

Resten av kvelden var en stor suksess, noe du kanskje fikk med deg dersom du følger Dragen på snapchat? (Følg oss, da vel! Brukernavn: dragefjellet)

Søndag startet med frokost og utvask av hyttene. Så dro vi ned på skolen og øvde enda litt mer. Etter øvelsen var det felles lunsj, før vi vendte nesa tilbake mot Bergen by. Svein Henrik, vår faste musikalske leder, ledet oss stødig gjennom alle øvelsene denne helga. Vi er spesielt imponerte over hvor bra form han var i på søndagens øvelse, da vår kjære dirigent var en av de siste som gikk og la seg etter festlighetene kvelden før.

Takk for en flott helg!

#godragen