Velkommen til ny sesong med Dragefjellets Musikkorps

Dragen går frem!

Jeg håper dere alle har hatt en herlig sommer med både grilling, bading, litt øving og hygge med familie og venner. Sommeren er dessverre på hell og de fleste av oss forbereder seg på enten en hektisk hverdag som «arbeidsmaur» eller student. Men felles for oss alle, er at vi skal være med å vekke Dragen fra dvale til en musikalsk ildsprutende sesong. Og gjett om jeg gleder meg til denne høsten!!

Allerede fra start har vi med oss hele 16 (Ja, du leste riktig!!) nye musikanter! Dragen ser virkelig frem til å ønske alle nye Drager velkommen, og jeg garanterer at dere vil føle dere som hjemme fra første øvelse. Jeg utfordrer dere nye til å lære Dragesangen i løpet av første øvelsen, den synges ofte. Spør gjerne gamle drager eller din gruppeleder etter teksten! 🙂

Vårt første prosjekt blir en god underholdningskonsert «Dragen møter» sammen med Vaksdal Barne- og Ungdomskorps og Samnanger Skulemusikklag på Stanghelle Skule den 11.september. Vi er utrolig glad for å kunne komme på besøk til dette korpset, og jeg er sikker på at dette samarbeidet vil føre til et gjensidig samarbeid fremover.

Etter Vaksdal skal vi på oppdrag fra NMF gjennomføre et profesjonelt inspirasjonsseminar på Stord. Vi takker for tilliten fra NMF, for dette seminaret skal vi blåse til nye høyder! Dette oppdraget er et viktig ledd i vår felles strategi for rekruttering i fremtiden, og det skal vi ta på alvor. Gled dere!

Helgen etter Stord-seminaret går øvelsene over til konkurranse-sjangeren, der vi skal prøve å hente hjem en pokal under årets (nye) HordaAmatøren. Konkurransen har nå gjenoppstått etter et par år med hvile, der vi er tilbake i Grieghallen og det er lagt opp til en festkonsert med en fest vi sent glemmer. Dette blir show!

Siste prosjekt denne høsten er «Disney’s Jul». En stor produksjon med levende bilder, Timmy Gresshoppe og fantastisk musikk fremført med kvalitet av oss. En slik produksjon krever stor innsats fra alle, men det får vi til! Husk hva vi klarte med John Williams-prosjektet i fjor, HELT RÅTT!! Her kommer Bergenserne til å løpe til billettlukene. :=)

Til sist vil jeg benytte sjansen til å takke av Susanne Vindal, Magnus Johnsen Sandåg, Kristine Mehammer, Tomas Leivestad og Anita Höllige for deres innsats de siste årene i Dragen. Deres musikalitet og dugnadsånd kommer vi til å savne, og husk: EN DRAGE ER ALLTID EN DRAGE! Lykke til videre i Oslo, Førde – og for noen videre studier.

Jeg ser frem til å klemme nye og gamle Drager velkommen til ny sesong, og selvfølgelig vår kjære musikalske leder Svein Henrik Giske!

#GoDragen – Dragen går frem!

Med dragehilsen

arve-sign

Arve Lindgren – Styreleder i Dragefjellets Musikkorps